[RECIPE] PlumeESX - full base 2021!

Hi just a short question - how can I change the money sign and also how the amout of money is displayed?

Currently it´s shown like 99999999 but it want it to be 99.99999,00 for example.

Any idea?

Second issue with esx_policejob - I can spawn unlimited vehicles - any fix for that? No one is answering in the esx_policejob thread Car is only stored · Issue #541 · esx-framework/esx_policejob · GitHub

Thanks for the help btw. nice Recipe!!

is a txadmin recipe possible for something like this?

I don’t work with txadmin, sorry.

Imgur: The magic of the Internet do you know why this is happening when i try to use it from txadmin?

You don’t have a database running.
Install XAMPP, start MySQL, try again.

I have an issue, that may be FiveM related and not so much PlumeESX. The UI/HUD does not appear to load every time you connect to the server. It’s happening across multiple people, and it’s extremely inconsistent. You just keep joining and quitting until it does load.

The one thing we’ve noticed is that when the UI/HUD isn’t going to load, you also don’t see the PlumeESX loading screen. You just see a black screen there instead. Not sure if related, or again, potentially just a FiveM issue. Figured I’d post here.

1 Like

The issues you’re describing is similar to what happens when a resource fails to load for the player. Look at players cfx log and server terminal output to try to find some errors to start your troubleshooting with.

Awesome - server terminal output is clean but went digging in my own CitizenFx log. Appears to be a core FiveM problem? This is the first error I found in the logs.

“[ 10219] [ GTAProcess] MainThrd/ LoadScreenFuncs::OnEnd: Instrumented function 0x140d92098 (2) took 99msec
[ 10438] [ DumpServer] 5412/ Process crash captured. Crash dialog content:
[ 10438] [ DumpServer] 5412/ libcef.dll+11731ED
[ 10438] [ DumpServer] 5412/ An error at libcef.dll+11731ED caused FiveM to stop working. A crash report is being uploaded to the FiveM developers.
[ 10500] [ GTAProcess] MainThrd/ LoadScreenFuncs::OnEnd: Instrumented function 0x1408cf618 (53) took 288msec
[ 11203] [ DumpServer] 5412/ Crash report service returned si-
[ 11500] [ GTAProcess] CrBrowserMain/ Uncaught TypeError: Cannot read property ‘style’ of undefined (@game/ui/root.html:143)
[ 11985] [ GTAProcess] MainThrd/ LoadScreenFuncs::OnEnd: Instrumented function 0x1407bfa90 (56) took 1484msec
[ 12078] [ GTAProcess] MainThrd/ LoadScreenFuncs::OnEnd: Instrumented function 0x1408f8dbc (24) took 75msec
[ 12203] [ GTAProcess] MainThrd/ LoadScreenFuncs::OnEnd: Instrumented function 0x1408fab38 (33) took 101msec”

I am having some problems with certain super admin commands in game. like i cant spawn vehicles with /car [vehicle] and i can’t revive just one player using /revive [playerid] i have to do /reviveall. Some command do work like /noclip and /tpm. If you could kindly tell me where i might find support documentation on this issue.

This is what it looks like on my console when i command car

Monetize your server using Tebex! Visit https://tebex.io/fivem for more info.

Connecting: Chris Newman
Sending heartbeat to https://servers-ingress-live.fivem.net/ingress
[es_extended] [INFO] A player with name “Chris Newman” has connected to the server with assigned player id 1
Access denied for command car.
Sending heartbeat to https://servers-ingress-live.fivem

Connecting: Chris Newman
Sending heartbeat to https://servers-ingress-live.fivem.net/ingress
[es_extended] [INFO] A player with name “Chris Newman” has connected to the server with assigned player id 1
Access denied for command car.
Sending heartbeat to https://servers-ingress-live.fivem.net/ingress
Sending heartbeat to https://servers-ingress-live.fivem.net/ingress
[es_extended] [INFO] Saved player “Chris Newman”
[es_extended] [INFO] Saved 1 player(s)

Hi, my question is how can i change the spawn area?

how can i enable the police people were saying in the config file i went there added the line of code that lets it give you a wanted level but the police are just bugged out, I tried removing alot of the scripts and still the same

I answered you in the discord where you asked this question.

hello, sorry for my bad english. Yesterday GCphone was working fine and today when I do F2 the phone interface is not working. I have an error in the console that I am going to put for you. I have not found the solution and do not quite understand what is going on. It was while reinstalling plumeex2 on my server hosted by Zap hosting that I encountered this problem. I don’t know if anyone can help me but thanks in advance.

Same, it does load in sometimes but it takes so long till it do.

Write in the console the command.

when i am logging out, i dont spawn in the location where i exited, it goes back to job center anyone have a same problem? just a fresh installed plume esx no scripts or anything added or removed

For me none of the /give commands work. Anyone know why?

Remove “default_spawnpoint”