[MLO] [PAID] Cluckin Bell

This resource is encrypted via Asset Escrow system

Purchase: Tebex (€6)

Preview: Click me!

My Vehicles:
Old Lighting: Click me!
New Lighting: Click me!

My Scripts:
Click me!

Code is accessible No
Subscription-based No
Support Yes
3 Likes
[PAID] Lore-Friendly SADOT Bison + Trailer
[PAID] Lore-Friendly Police Vehicle Pack V2 | Callsign System | -50%
[PAID] Lore-Friendly SAMS Ambulance | Callsign System
[PAID] Lore-Friendly Police Fugitive | Callsign System | New Police Lighting | -30% SUMMER SALE
[PAID] Lore-Friendly SADOT Mule
[PAID] Lore-Friendly Police Vehicle Pack V2 | New Lighting | Callsign System | -50%
[PAID] Lore-Friendly Police Torrence | Callsign System | New Police Lighting | -30% SUMMER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Landstalker XL | Callsign System | New Police Lighting | -30% SUMMER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Stinger TT | Callsign System | New Police Lighting | -30% SUMMER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Vectre | Callsign System | -30% SUMMER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Comet S2 | Callsign System | -30% SUMMER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Rhinehart | Callsign System | New Police Lighting | -30% SUMMER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Sultan RS | Callsign System | -30% SUMMER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Jester RR | Callsign System | New Police Lighting | -30% SUMMER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Comet S2 | Callsign System | New Police Lighting | -30% SUMMER SALE
[PAID] Lore-Friendly Taxi Vehicle Pack - 10 Vehicles
[PAID] Lore-Friendly Various Vehicle Pack | SAMS/POLICE - Bikes/Helis/Boats | -50%
[PAID] Lore-Friendly Police Obey 10F | Callsign System | New Police Lighting | -30% SUMMER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Baller ST | Callsign System | New Police Lighting
[PAID] Lore-Friendly Police Coquette D10 | Callsign System | New Police Lighting | -30% SUMMER SALE
Police Bravado Buffalo S [Extras | Tuning | Callsign System]
[PAID] Lore-Friendly Police Tailgater S | Callsign System | New Police Lighting | -30% SUMMER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Komoda | Callsign System | -30% SUMMER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Baller ST | Callsign System | -30% SUMMER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Dominator GTX | Callsign System | -30% SUMMER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Komoda | Callsign System | New Police Lighting | -30% SUMMER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Schwartzer | Callsign System | New Police Lighting | -30%
[PAID] Lore-Friendly Police Omnis E-GT | Callsign System | New Police Lighting | -30% SUMMER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Tailgater S | Callsign System | -30% SUMMER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police VSTR | Callsign System | -30% SUMMER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Caracara | Callsign System | -30% SUMMER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police 8F Drafter | Callsign System | New Police Lighting | -30% PRE-WINTER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Elegy RH8 | Callsign System | New Police Lighting | -30% SUMMER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Transporter | Callsign System | New Police Lighting | -30% PRE-WINTER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Vectre | Callsign System | New Police Lighting | -30% PRE-WINTER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police R300 | Callsign System | New Police Lighting | -30% PRE-WINTER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Sugoi | Callsign System | New Police Lighting | -30% PRE-WINTER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Sultan RS | Callsign System | New Police Lighting | -30% PRE-WINTER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Everon | Callsign System | New Police Lighting | -30% PRE-WINTER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Gresley | Callsign System | New Police Lighting | -30% PRE-WINTER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Sentinel | Callsign System | New Police Lighting | -30% PRE-WINTER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Vehicle Pack V4 | New Lighting | Callsign System | -50%
[PAID] Lore-Friendly Medical Service Gresley | -30% PRE-WINTER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Coquette | Callsign System | New Police Lighting
[PAID] Lore-Friendly Police Kuruma | Callsign System | New Police Lighting | -30% PRE-WINTER SALE
[PAID] [QBcore / ESX] Advanced Boat Trailer Winch
[PAID] Lore-Friendly Police Buffalo Hellfire | Callsign System | New Police Lighting | -30% PRE-WINTER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Vehicle Pack V3 | New Lighting | Callsign System | -50%
[PAID] Lore-Friendly Police Sentinel | Callsign System | New Police Lighting | -30% PRE-WINTER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Sultan | Callsign System | New Police Lighting | -30% PRE-WINTER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Caracara | Callsign System | New Police Lighting
[PAID] Lore-Friendly Police Paragon | Callsign System | New Police Lighting | -30% SUMMER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Panto | Callsign System | New Police Lighting | -30% PRE-WINTER SALE
[PAID] Lore-Friendly Police Dominator GTX | Callsign System | -30% SUMMER SALE

Not bad , but all the counters , sales part , cookers and that seems to high should be like waste height and it at shoulders

Pretty similar to the one @diluente released over a year ago [MLO] [FREE] Mini Cluckin Bell

They aren’t the same but they’re too similar to be a coincidence :joy:

1 Like

are they too similar? they are not similar at all, I didn’t even know this interor existed