Stuck on loading vehicles.meta

IF YOU DO NOT FILL THIS OUT, YOUR TOPIC WILL BE UNLISTED AND CLOSED

To receive support, please fill out the following template, and remove this top text.

GTA V version?
latest
Up to date?
yes
Legit or Pirate copy?
legit
Steam/CD/Social Club?
steam
Windows version?
10
Did you try to delete caches.xml and try again?
multiple times
Error screenshot (if any)
image
System specifications
Nvidia Geforce 1660 Super
AMD Ryzen 5 2600
Corsair Vengeance 8GBx2
What did you do to get this issue?
Load into servers/SP
What server did you get this issue on?
all
CitizenFX crash zip file
no crash
CitizenFX.log file
CitizenFX_log_2020-06-29T163839.log (51.4 KB)
.dmp files/report IDs

If an issue with starting:
GTA V folder screenshot


GTA V/update/x64/dlcpacks screenshot

Filepath to FiveM folder
FiveM client folder screenshot

Which antivirus/firewall software are you using?
MalwareBytes
Did you try to disable/uninstall your Anti-virus?
yes

Also add what you already tried so far.
Reinstall FiveM x2
delete vehicles.meta and verify gta 5 to reinstall
clear cache
antivirus

Hello, this is a friendly reminder because this is your first time creating a topic (or it has been a while since your last topic) in this category.

Please note that most of the support is provided by the Cfx.re community on a voluntary basis. We ask you to be patient; there is no guarantee we have a solution to your problem(s). To avoid unnecessary/duplicate topics, please browse the forums before creating a topic.

To improve your chances of your issue(s) being solved, please provide as much information as possible about the issue(s) you are having. Also —whenever possible— please use the template given to you when creating a topic.

Thanks for keeping these forums tidy!
:mascot: