Stuck at loading screen in 100%

Hello.
I have a problem with my FiveM.
when im loading in to a server its stuck on 100% in loading (all servers)
I tried to uninstall Gta. and Uninstall FiveM 5 times and remove my cache over 10 times.

all of my computer things is up to date and i have the latest driver and i have done everything to make this work.

GTA V version? - yes
Up to date? - yes
Legit or Pirate copy? - legit
Steam/CD/Social Club? - Social Club
Windows version? - yes windows 10
Did you try to delete caches.xml and try again? - yes
Error screenshot (if any) - no
System specifications - scroll down
What did you do to get this issue? - nothing it just happend out of nowhere
What server did you get this issue on? - hyperion network - Danish server
CitizenFX.log file - https://files.fm/f/sqqa8znf
.dmp files/report IDs - nope

SYSTEM SPECS

Operating System
Windows 10 Pro 64-bit

CPU
Intel Core i7 @ 3.50GHz
Haswell 22nm Technology

RAM
16,0GB

Motherboard
ASUSTeK COMPUTER INC. Z87-DELUXE (SOCKET 1150)
%1 Chipset

Graphics
ASUS MG278 ([email protected])
SyncMaster ([email protected])
4096MB ATI AMD Radeon R9 200 Series (ATI)

Storage
1863GB Western Digital WDC WD20EVDS-63T3B0 (SATA )

238GB Samsung SSD 840 PRO Series (SATA (SSD))

I really hope u can help me FiveM support Team.

This could be a networking problem.

Please disable any antivirus/firewall software you have. If this doesn’t help, try using a VPN service, like the free trial of https://hide.me to make sure it’s not your ISP

which one?

IKEv2

SSTP

L2TP/IPSEC

PPTP

Default should be fine. I think it’s L2TP/IPSEC

but which one do i NEED to take?

Just try them all out. Go try things out. Nothing will break

i just did one of them. now what?

i just tried to start it but its not working

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.