Randomly invisible players

Environment questions

GTA V version: Rockstar House
Up to date: Yes
Legit or Pirate copy: Legit
Purchased where - Steam/Rockstar Launcher/Epic: Rockstar
Windows version: 10 22H2
Did you try to delete content_index.xml and try again? Yes
System specifications: 32 GB RAM / 2 TB SSD / RTX 3080 TI
CitizenFX crash zip file (‘Save information’ on a crash): no crash
logs/CitizenFX_log files: no logs
.dmp files/report IDs: no dmp

Important parts

What is the issue you’re having?
Some player randomly become invisible

What are you trying to do?
Player seeing each others.

What have you tried already to fix the issue?
updating artefact, fresh server install without any ressources.

Error screenshot (if any):

What did you do to get this issue?
Nothing, this randomly happens

What server did you get this issue on? Be specific and name some, ‘all of them’ by itself isn’t useful!
My own server (SCRP)


Additional comments

Hello, this is a friendly reminder because this is your first time creating a topic (or it has been a while since your last topic) in this category.

Please note that most of the support is provided by the Cfx.re community on a voluntary basis. We ask you to be patient; there is no guarantee we have a solution to your problem(s). To avoid unnecessary/duplicate topics, please browse the forums before creating a topic.

To improve your chances of your issue(s) being solved, please provide as much information as possible about the issue(s) you are having. Also —whenever possible— please use the template given to you when creating a topic.

Thanks for keeping these forums tidy!
:mascot:

Bro i didnt get your core problem at all because you gave the least amount of info ^^

players randomly becoming invisible. it’s randomly happenning

Where and when what are you doing if it happens are you in a MLO or something ?

Nope this happens also when we are in the city, same bug without any maps, on fresh server.

PS: I tried to launch a fresh server without any ressources (only cfx defaults)

Server artifacts ?

Last one, 7290

Any Framework you useing ?

ESX, but same bug without any framework

up, please this is a weird bug, nobody can fix it ?

Set your server completly new up newest artifacts clean cache newest ESX version

This is was we just did, and the problem still here

artefact is the last one (7290)
onesync on (128 players limit)

  • es extended (1.10.5)
  • esx_skin (same version)
  • skinchanger (same)
  • esx_identity

cache cleared client side & server-side (we clean on each reboot)

This is a weird issue, this randomly happens.
Tried new artefact, new version of ESX. Nothing changes.

Never Seen this issue

I’m running into this same issue on QBCORE game build 2944. Players and npc cars will go invisible at random. I have yet to find a fix, if you do please help!

same… deleted almost my whole server and still same…

I rebuilt my server and have not had any issues it’s been a couple weeks. I think it’s a bug with onesync cause I tried all other solutions and nothing worked.

yeah i think maybe jim-catcafe or something of his might clash with something else from london studios or quarar. ive never figured it out completely yet myself

It was a ressource related problem.
One of my dev was using a bad instance script, and this was happening :slight_smile:

What i can say is: check your scripts