Please delete, problem fixed

Environment questions

GTA V version: Latest
Up to date: Yes
**Legit or Pirate copy:**Legit
**Purchased where - Steam/Rockstar Launcher/Epic:**Steam
Windows version: 10 pro
Did you try to delete content_index.xml and try again?
System specifications:
CitizenFX crash zip file (‘Save information’ on a crash):
logs/CitizenFX_log files:
.dmp files/report IDs:

Important parts

What is the issue you’re having? Server Failed to send server variables Error

What are you trying to do? Trying to set up a server, brand new at this and we keep getting that error.

**What have you tried already to fix the issue?**Nothing, everything says the server is running fine, we don’t know what to do.

Error screenshot (if any):

What did you do to get this issue? Try to load in the server

What server did you get this issue on? Be specific and name some, ‘all of them’ by itself isn’t useful!
Oak Valley Roleplay (My server)


Additional comments

Hello, this is a friendly reminder because this is your first time creating a topic (or it has been a while since your last topic) in this category.

Please note that most of the support is provided by the Cfx.re community on a voluntary basis. We ask you to be patient; there is no guarantee we have a solution to your problem(s). To avoid unnecessary/duplicate topics, please browse the forums before creating a topic.

To improve your chances of your issue(s) being solved, please provide as much information as possible about the issue(s) you are having. Also —whenever possible— please use the template given to you when creating a topic.

Thanks for keeping these forums tidy!
:mascot:

how did you fix it cuz im having same problem