Game crash immediately when pressing ‘F’ to enter vehicle

Hi! I have this problem with some vehicles on my server. I’ve tried a bunch of configuration to try to fix this issue but it keeps on happening whatever I do. Basicly to summarise what happens is that I spawn an addon vehicle I have installed and the vehicle spawn right where im standing, meaning as I spawn inside the vehicle, but not in the driver seat. After that I walk out from the vehicle and press F to enter the vehicle which cause my game to crash. The car what I want to use: https://hu.gta5-mods.com/vehicles/2015-porsche-918-spyder-weissach-kit-add-on-555271eb-bb54-4264-afbe-9182bfaebead

GTA V version?
Up to date?
Legit or Pirate copy?
**Steam/CD/Social Club?**Social klub
**Windows version?**10 pro
**Did you try to delete caches.xml and try again?**YES
Error screenshot (if any)
System specifications
What did you do to get this issue?
What server did you get this issue on?
CitizenFX crash zip file
CitizenFX.log file
.dmp files/report IDs

If an issue with starting:
GTA V folder screenshot
GTA V/update/x64/dlcpacks screenshot
Filepath to FiveM folder
FiveM client folder screenshot
**Which antivirus/firewall software are you using?**NO ONE
**Did you try to disable/uninstall your Anti-virus?**NO

Also add what you already tried so far.

Hello, this is a friendly reminder because this is your first time creating a topic (or it has been a while since your last topic) in this category.

Please note that most of the support is provided by the Cfx.re community on a voluntary basis. We ask you to be patient; there is no guarantee we have a solution to your problem(s). To avoid unnecessary/duplicate topics, please browse the forums before creating a topic.

To improve your chances of your issue(s) being solved, please provide as much information as possible about the issue(s) you are having. Also —whenever possible— please use the template given to you when creating a topic.

Thanks for keeping these forums tidy!
:mascot:

i had this issue a while ago, i think i was adding the vehicle layout wrong which was causing the issue.

Thank you! I found it!

1 Like

right hand drive vehicle I presume. You have to change the layout for those RHD cars/helicopter, and so on