Fivem Chromium Process Not showing on sound mixer

IF YOU DO NOT FILL THIS OUT, YOUR TOPIC WILL BE UNLISTED AND CLOSED

To receive support, please fill out the following template, and remove this top text.


Environment questions

GTA V version: Latest
Up to date: yes
Legit or Pirate copy: Legit
Purchased where - Steam/Rockstar Launcher/Epic: Steam
Windows version: 11 Pro
Did you try to delete content_index.xml and try again? yes

Important parts

What is the issue you’re having?
Fivem Chromium Process is not showing up on sound mixer, so i can´t hear the intro music, cellphone, or radio bips

What have you tried already to fix the issue?
Unninstalling Fivem and installing with antivirus disabled
Updating drivers

What server did you get this issue on? Be specific and name some, ‘all of them’ by itself isn’t useful!
Atlantic RP

Hello, this is a friendly reminder because this is your first time creating a topic (or it has been a while since your last topic) in this category.

Please note that most of the support is provided by the Cfx.re community on a voluntary basis. We ask you to be patient; there is no guarantee we have a solution to your problem(s). To avoid unnecessary/duplicate topics, please browse the forums before creating a topic.

To improve your chances of your issue(s) being solved, please provide as much information as possible about the issue(s) you are having. Also —whenever possible— please use the template given to you when creating a topic.

Thanks for keeping these forums tidy!
:mascot: