Error GTA5.exe!sub_140D763C0 (0xce) Game Crashes

IF YOU DO NOT FILL THIS OUT, YOUR TOPIC WILL BE UNLISTED AND CLOSED

To receive support, please fill out the following template, and remove this top text.


Environment questions

**GTA V version: PC
**Up to date: Yes
**Legit or Pirate copy: Legit
**Purchased where - Steam/Rockstar Launcher/Epic: Steam
**Windows version: Windows 10
**Did you try to delete content_index.xml and try again? Yes
**System specifications:
Processor AMD Ryzen 5 3600 3600 Mhz
1TB SSD
NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti

**CitizenFX crash zip file (‘Save information’ on a crash):
**logs/CitizenFX_log files:
**.dmp files/report IDs:

If you can’t start the game at all

**GTA V folder screenshot:

**GTA V/update/x64/dlcpacks screenshot:

**Filepath to FiveM folder: User/AppData/Local/FiveM

**FiveM client folder screenshot:

**Which antivirus/firewall software are you using? Avast One Free

Did you try to disable/uninstall your Anti-virus?
Yes i did make no difference

Important parts

What is the issue you’re having?
My game randomly Crashes, Sometimes I get crash errors, and sometimes my game just says FiveM has stopped responding

What are you trying to do?
Play EggRP server

What have you tried already to fix the issue?
Clear Cache, Reinstall FiveM, Verify GTA V game files

Error screenshot (if any):
Screenshot 2021-05-03 215632

What did you do to get this issue?
Just playing the game

**What server did you get this issue on? Be specific and name some, ‘all of them’ by itself isn’t useful!
EggRP


Additional comments

1 Like

Hello, this is a friendly reminder because this is your first time creating a topic (or it has been a while since your last topic) in this category.

Please note that most of the support is provided by the Cfx.re community on a voluntary basis. We ask you to be patient; there is no guarantee we have a solution to your problem(s). To avoid unnecessary/duplicate topics, please browse the forums before creating a topic.

To improve your chances of your issue(s) being solved, please provide as much information as possible about the issue(s) you are having. Also —whenever possible— please use the template given to you when creating a topic.

Thanks for keeping these forums tidy!
:mascot:

Same here, is this crash happening after like 5-10 minutes becuse thats whats happening with me. ive also looked all over the internet and there seems to be no responses/fixes which is fustrating.