Rockstar Editor Crash when exporting a project

IF YOU DO NOT FILL THIS OUT, YOUR TOPIC WILL BE UNLISTED AND CLOSED

To receive support, please fill out the following template, and remove this top text.


Environment questions

GTA V version: 1.0.0.37
Up to date: Yes
Legit or Pirate copy: Legit
Purchased where - Steam/Rockstar Launcher/Epic: Steam
Windows version: Windows 10.0.19043 (W10 Pro)
Did you try to delete content_index.xml and try again? Yes
System specifications: Ryzen 3 3200G, Radeon RX 570 Series, 8GBx2 3200mhz
CitizenFX crash zip file (‘Save information’ on a crash):
CfxCrashDump_2021_07_21_10_15_40.zip (1.4 MB)
logs/CitizenFX_log files: CitizenFX_log_2021-07-21T100811.log (2.0 MB)
.dmp files/report IDs: N/A

Important parts

What is the issue you’re having? When I hit the export button in Rockstar Editor, the loading screen comes out and at a certain point it crashes FiveM.

What are you trying to do? Export a project at 60FPS with 2 modified clips. (Before doing so, I have left the session with the LambdaMenu.asi)

What have you tried already to fix the issue? Clear some files like cache, some .xml …

Error screenshot (if any):

What did you do to get this issue? N/A

What server did you get this issue on? Be specific and name some, ‘all of them’ by itself isn’t useful! On my localhost, and also on the development server of my Dedicated Server.


Additional comments

The servers where I am testing it is b2189 and also b2060.

Hello, this is a friendly reminder because this is your first time creating a topic (or it has been a while since your last topic) in this category.

Please note that most of the support is provided by the Cfx.re community on a voluntary basis. We ask you to be patient; there is no guarantee we have a solution to your problem(s). To avoid unnecessary/duplicate topics, please browse the forums before creating a topic.

To improve your chances of your issue(s) being solved, please provide as much information as possible about the issue(s) you are having. Also —whenever possible— please use the template given to you when creating a topic.

Thanks for keeping these forums tidy!
:mascot:

Solution/Fix:

I have found the solution, you simply do not have to exceed the distance limit of the cameras, otherwise it is when it crashes.