Infinit launcher loading FiveM

GTA V version : Last Steam
Legit or Pirate copy? : Legit
Steam/CD/Social Club? : Steam
Windows version? 10
Did you try to disable/uninstall your Anti-virus? Yes
Did you try to delete caches.xml and try again? Yes
Error screenshot : not error it’s infinit loading launcher
GTA V folder screenshot : http://img4.hostingpics.net/pics/226832folderGTA5.jpg
GTA V/update/x64/dlcpacks screenshot : http://img4.hostingpics.net/pics/694469FolderDLC.jpg
Filepath to FiveM folder : http://img4.hostingpics.net/pics/591455FolderFiveM.jpg
FiveM client folder screenshot
System specifications : Windows 10

[details=CitizenFX.log][ 0] Initialized system mapping!
[ 47] CitizenFX Steam child starting - command line: “C:\Users\Neyge\AppData\Local\FiveM\FiveM.exe”
[ 78] hello from “C:\Users\Neyge\AppData\Local\FiveM\FiveM.exe”
[ 141] Got ros:launcher process - pid 1496
[ 297] Initialized system mapping!
[ 344] hello from “C:\Users\Neyge\AppData\Local\FiveM\FiveM.app\cache\subprocess\FiveM_ROSLauncher” ros:launcher --parent_pid=1680 “E:\Steam\SteamApps\common\Grand Theft Auto V\GTAVLauncher.exe”
[ 375] launcher! “C:\Users\Neyge\AppData\Local\FiveM\FiveM.app\cache\subprocess\FiveM_ROSLauncher” ros:launcher --parent_pid=1680 “E:\Steam\SteamApps\common\Grand Theft Auto V\GTAVLauncher.exe”
[ 375] Initialized system mapping!
[ 391] Hello!
[ 391] Initialized system mapping!
[ 453] CitizenFX Steam child starting - command line: “C:\Users\Neyge\AppData\Local\FiveM\FiveM.app\cache\subprocess\FiveM_SteamChild.exe” -steamchild:1680
[ 453] game parent PID: 1680
[ 453] waiting for process to exit…
[ 594] Replacing function table list entry 0x142be3000 with 0x142be3000
[ 610] Replacing function table list entry 0x14054f000 with 0x14054f000
[ 3797] versioning: /prod/gtav/launcher_online_config.xml
[ 3797] versioning: /prod/gtav/launcher_online_config.xml
[ 3938] versioning: /prod/gtav/versioning.xml
[ 3938] versioning: /prod/gtav/versioning.xml
[ 3953] versioning: /prod/gtav/versioning.xml
[ 4250] Got ROS subprocess - pid 14664
[ 4375] Initialized system mapping!
[ 4438] hello from “C:\Users\Neyge\AppData\Local\FiveM\FiveM.app\cache\subprocess\FiveM_ROSSubProcess” ros:subprocess “C:\Program Files\Rockstar Games\Social Club\subprocess.exe” --rgsc_pid=1496 --rgsc_ipc_channel_name=rgsc_ipc_5d8 --rgsc_home_dir=C:\Users\Neyge\Documents\Rockstar*%20Games\Social%20Club\Launcher\Renderer\ --no-proxy-server --safebrowsing-disable-auto-update --disable-spell-checking --disable-gpu --lang=fr --remote-debugging-port=13171 --ignore-certificate-errors
[ 4469] sub! “C:\Users\Neyge\AppData\Local\FiveM\FiveM.app\cache\subprocess\FiveM_ROSSubProcess” ros:subprocess “C:\Program Files\Rockstar Games\Social Club\subprocess.exe” --rgsc_pid=1496 --rgsc_ipc_channel_name=rgsc_ipc_5d8 --rgsc_home_dir=C:\Users\Neyge\Documents\Rockstar
%20Games\Social%20*Club\Launcher\Renderer\ --no-proxy-server --safebrowsing-disable-auto-update --disable-spell-checking --disable-gpu --lang=fr --remote-debugging-port=13171 --ignore-certificate-errors
[ 4469] Initialized system mapping!
[ 4516] Replacing function table list entry 0x14009c000 with 0x14009c000
[ 4625] Got ROS subprocess - pid 12392
[ 4657] Initialized system mapping!
[ 4703] hello from “C:\Users\Neyge\AppData\Local\FiveM\FiveM.app\cache\subprocess\FiveM_ROSSubProcess” ros:subprocess “C:\Program Files\Rockstar Games\Social Club\subprocess.exe” --type=renderer --no-sandbox --enable-deferred-image-decoding --lang=en-US --lang=fr --log-severity=disable --disable-spell-checking --enable-pinch --device-scale-factor=1 --font-cache-shared-mem-suffix=14664 --enable-pinch-virtual-viewport --enable-delegated-renderer --num-raster-threads=2 --disable-gpu-compositing --channel=“14664.0.1232445879\801977469” --rgsc_ipc_channel_name=rgsc_ipc_5d8_channel_1 /prefetch:673131151 --remote-debugging-port=13171 --ignore-certificate-errors
[ 4735] sub! “C:\Users\Neyge\AppData\Local\FiveM\FiveM.app\cache\subprocess\FiveM_ROSSubProcess” ros:subprocess “C:\Program Files\Rockstar Games\Social Club\subprocess.exe” --type=renderer --no-sandbox --enable-deferred-image-decoding --lang=en-US --lang=fr --log-severity=disable --disable-spell-checking --enable-pinch --device-scale-factor=1 --font-cache-shared-mem-suffix=14664 --enable-pinch-virtual-viewport --enable-delegated-renderer --num-raster-threads=2 --disable-gpu-compositing --channel=“14664.0.1232445879\801977469” --rgsc_ipc_channel_name=rgsc_ipc_5d8_channel_1 /prefetch:673131151 --remote-debugging-port=13171 --ignore-certificate-errors
[ 4735] Initialized system mapping!
[ 4750] Replacing function table list entry 0x14009c000 with 0x14009c000
[ 4860] EndpointMapper::HandleRequest: GET //scui/v2/desktop
[ 4875] EndpointMapper::HandleRequest: GET /prod/gtav/font-awesome.css
[ 4875] versioning: /prod/gtav/font-awesome.css
[ 4875] EndpointMapper::HandleRequest: GET /prod/gtav/splash.png
[ 4875] versioning: /prod/gtav/splash.png
[ 4922] EndpointMapper::HandleRequest: GET /prod/gtav/roboto.ttf
[ 4922] versioning: /prod/gtav/roboto.ttf
[ 5922] EndpointMapper::HandleRequest: GET /cfx/login
[ 6407] EndpointMapper::HandleRequest: POST /gta5/11/gameservices/socialclub.asmx/CreateScAuthToken
[ 12094] [FontRenderer] Initializing DirectWrite.
[ 12391] XAudio2 patches initializing
[ 35313] process exited with 35143936![/details]

Here’s what it happens when I launch FiveM:

Then I click on Ok and the launcher turns in the wind

Help me pls <3

  • Please make sure you installed all updates for Windows 10.
  • Please verify your game’s cache through steam.

All windows updates it’s OK

Cache it’s OK

:cry: