Every time i spawn my ped in my own fivem server it crashes!

Environment questions

GTA V version: 1.0.2699.0
Up to date: yes
Legit or Pirate copy: Legit
Purchased where - Rockstar
Windows version: 21H2
Did you try to delete content_index.xml and try again? no
System specifications: Ryzen 5600x,RTX 3070 TI, 32RAM
CitizenFX crash zip file (‘Save information’ on a crash):
logs/CitizenFX_log files:
CfxCrashDump_2022_09_14_03_17_10.zip (1.6 MB)

Important parts

What is the issue you’re having? every time i spawn my ped in my own fivem server it crashes!

What are you trying to do? i thought the problem is with the ped so i tried like 3 more peds and its still crashes.

What have you tried already to fix the issue? delete cache folders restarted my pc restart my server

Error screenshot (if any):

What did you do to get this issue? spawn custom ped

What server did you get this issue on? Be specific and name some, ‘all of them’ by itself isn’t useful!
my own server

***and btw im sorry if my topic is not good enough its my first time creating.

Hello, this is a friendly reminder because this is your first time creating a topic (or it has been a while since your last topic) in this category.

Please note that most of the support is provided by the Cfx.re community on a voluntary basis. We ask you to be patient; there is no guarantee we have a solution to your problem(s). To avoid unnecessary/duplicate topics, please browse the forums before creating a topic.

To improve your chances of your issue(s) being solved, please provide as much information as possible about the issue(s) you are having. Also —whenever possible— please use the template given to you when creating a topic.

Thanks for keeping these forums tidy!
:mascot:

Is it a custom ped or do you have custom clothing installed?
If so, try stopping one resource at a time until you no longer crash

custom ped and ive tried 5 peds and it still crashes

some peds simply are not Fivem ready and you cannot use them